Digimoto

Digitaalinen markkinointityökalu

Digimoto on digimarkkinoinnin työkalu, joka mahdollistaa kohdennetun sisällön luomisen ja jakamisen sosiaalisen median kanaviin, uutiskirjein tai sähköpostikampanjoin. Sisällön voi luoda etukäteen ja ajastaa julkaistavaksi haluamaan ajankohtaan. Tulosten seuranta on helppoa Digimoton selkeällä analytiikalla.

SoMe Markkinointi

Määritä päivämäärä ja aika postauksillesi. Tämän jälkeen valitset sosiaalisen median kanavasi, yksi tai useampia (Facebook, Twitter, LinkedIN ja Pinterest).

Tarkastele yksittäisten postausten aktivointia kohderyhmässä: tykkäykset, kommentit ja jaot. Seuraa postauksessa olevan linkin/linkkien klikkaussuhdetta.

Tarkastele sosiaalisen median kanaviesi yleisön kasvua viikko-, kuukausi- tai vuositasolla. Näe mitkä kanavat kehittyvät strategiasi mukaisesti ja mitkä vaativat sinulta toimenpiteitä kasvaakseen.

Kopioi ja liitä tai kirjoita linkkisi Digimoton sisältökenttään. Digimoto lyhentää linkin automaattisesti käyttäjäystävällisempään muotoon.

Tilaa suosikki RSS syötteet suoraan Digimotoon. Kokoa kaikki syötteet listaan, josta voit helposti jakaa RSS syötteiden sisältö, postaamalla kanaviisi. Lisää vielä halutessasi omat kommenttisi ennen julkaisua.

Integroi Google Analyticsin data suoraan Digimoton analyyseihin. Tarkastele esimerkiksi, miten some ja uutiskirjemarkkinointi ohjaa kävijöitä sivustollesi.

Aktivointi-analyysit näyttävät kaikki, tiettynä valittuna ajanjaksona, tehdyt postaukset. Näet selkeästi mitkä postaukset saivat eniten tykkäyksiä, kommentteja ja jakoja, ja näin opit ymmärtämään minkälainen sisältö toimii parhaiten kohderyhmässäsi. Voit myös tarkastella missä kanavassa tietty postaus toimi parhaiten.

Yhteenveto postauksesta sisältäen orgaanisen ja maksetun kattavuuden. Tarkista tulokset suoraan työkalusta.

Sähköposti- ja uutiskirjemarkkinointi

Digimoton uutiskirjetyökalua hallinnoit samasta näkymästä kuin sosiaalisen median postaukset. Voit luoda räätälöityjä malleja markkinointisi eri tarpeita varten.

Liitä Digimotosta saatava koodi verkkosivustollesi ja kerää sähköpostiosoitteita uutiskirjeitä tai blogipostauksia varten. Voit kerätä sähköpostiosoitteita eri tarkoituksia varten, jolloin osoitteet kertyvät omille lähetyslistoille.

Kerää sähköpostiosoitteita samanaikaisesti eri kanavista laskeutumissivun avulla. Laskeutumissivun linkin voi helposti jakaa eri kanaviin. ja näitä voi luoda eri tarkoituksia varten.

Luo sähköpostilistoja tuomalla osoitteita muista lähteistä CSV tiedostona. Korvaa olemassaoleva lista tai luo uusi.

Luo sähköposti tai uutiskirje ja ajasta se haluttuun julkaisuajankohtaan. Voit luoda rajattomasti viestejä ja julkaista nämä tavalla joka lisää kohderyhmääsi sitoutuneisuutta yritykseesi, tuotteeseesi tai palveluusi.

Digimoto raportoi sähköposti- tai uutikirjeviestien avausprosentit, ja viestien sisältämien linkkien, napautussuhteet.

Luo tarpeitesi mukaan rajattomasti pohjia sähköposti- ja uutiskirjemarkkinointiin.

Mobiilisovellus kanta-asiakasohjelmaan

Ladattavissa helposti App Store:sta Android tai Apple laitteille.

Lähetä viestejä asiakkallesi suoraan mobiilisovellukseen. Lähetyksen voi ajastaa haluamalleen ajankohtaan. Viestille, esim. tarjoukselle , voi määrittää näkyvyysaika alkamis- ja loppumispäivämäärillä.

Luo useampia kanta-asiaksohjelmia Digimotoon. Haliitset kaikki yhdestä paikasta.

Asiakkaasi aktivoivat kanta-asiakasohjelmaan puhelimeensa tähän tarkoitukseen luodulla ainutlaatuisella koodilla. Näin varmistat että vastaanottaja on hyväksynyt viestisi ja ovat kiinnostuneita tarjouksistasi ja muista markkinointitoimenpiteistä.

Tilaa

Tilaa hyödyllistä tietoa suoraan sähköpostiisi
PERUS
47/ KK
ALOITA KÄYTTÖ
20 postausta / kk
2 000 sähköpostia / kk
kampanjat
ilmainen 30 päivää
AKTIIVI
79/ KK
ALOITA KÄYTTÖ
60 postausta / kk
5 000 sähköpostia / kk
kampanjat
ilmainen 30 päivää
PRO
179/ KK
ALOITA KÄYTTÖ
200 postausta / kk
20 000 sähköpostia / kk
kampanjat
ilmainen 30 päivää

Hintoihin lisätään arvonlisävero kulloinkin voimassa olevan verokannan mukaisena.